Mijn Slimme Aircobediening toont fout E05. Wat betekent dit en hoe kan het worden opgelost?

Fout E05 treedt op wanneer de hostnaam niet kan worden omgezet naar het IP-adres met behulp van DNS. Ga naar de DNS-instellingen in je router en wijzig de DNS-server naar een andere die wordt gebruikt. We raden je aan Google DNS te gebruiken voor de landen waar het beschikbaar is. Als je jouw DNS-instellingen wilt instellen om Google DNS te gebruiken, stel je het adres van de DNS-server in op "8.8.8.8" en het adres van de alternatieve DNS-server op "8.8.4.4".

Tip: Je kunt altijd de airco regelen door je oude afstandsbediening te gebruiken als je internet tijdelijk niet beschikbaar is.