Hoe kan ik de wifi-inloggegevens op mijn Slimme Aircobediening verwijderen?

Om de wifi-inloggegevens te verwijderen, raak je eenvoudig de twee pijlen onder het display aan gedurende 2 seconden - dit werkt zelfs wanneer de pijlen niet oplichten.

Opmerking: zorg ervoor dat je vingertoppen alleen de pijlen aanraken. Als het display wordt aangeraakt, zal de procedure mislukken.

Bij succes wordt het servicemenu geopend, wat wordt aangegeven door een symbool van een moersleutel en een schroevendraaier.

Gebruik de pijltjestoetsen om door het menu te bladeren totdat je bij het menu-item bent met een wifi-symbool en een prullenbak.

Raak het hoofdgedeelte van het scherm aan om de verwijdering van de wifi-inloggegevens te bevestigen. Het knipperen van het Wi-Fi-symbool en vuilnisbak bevestigt het verwijderen.

Nadat je de wifi-inloggegevens hebt verwijderd, kun je nieuwe invoeren met de tado° app.