Mijn Slimme Aircobediening heeft gereageerd op verschillende commando’s bij het doorlopen van de commando set. Hoe kan ik overschakelen naar een andere commando set?

Tijdens de installatie van je Slimme Aircobediening heb je de fabrikant van jouw airconditioner geselecteerd en vervolgens onze commando set zoekmachine gebruikt. Wij slaan de bevestigde commando sets op en stellen je in staat ertussen te schakelen, als de ene commando set die tado° voor jou heeft geselecteerd niet goed werkt.

Als je naar een andere commando set wil overschakelen, ga je naar de instellingen van de ruimte waarvoor je het commando wil wijzigen. Selecteer Airconditioner. Hier vind je het huidige commando signaal en kun je een ander signaal selecteren. Als je naar een andere commando set overschakelt, wordt deze commando vervolgens gedownload naar je Slimme Aircobediening. Nadat het met succes is voltooid, moet je de nieuwe commando set testen door naar verschillende airco instellingen op het bedieningspaneel te gaan.