Hoe kalibreer ik de Slimme Radiatorknop op de gesloten en open toestand van het radiatorventiel, waar ik het apparaat op installeren wil?

De Slimme Radiatorknoppen vervangen je bestaande thermostatische radiatorknoppen. Ze passen op bijna elk ventiellichaam, hetzij direct of met behulp van één van de meegeleverde adapters.

Om met jouw radiator te kunnen werken, moet de Slimme Radiatorknop bepalen wat de uiterste posities van het ventiel zijn. Dit proces wordt het kalibreren genoemd.

Als de kalibratie mislukt, zal de Slimme Radiatorknop een foutcode weergeven en zal niet correct werken.

Als je de Slimme Radiatorknop naar een andere radiator wilt verplaatsen, moet je de kalibratie terugzetten door het apparaat opnieuw op te starten.