Ik heb een radiatorombouw, wat kan ik doen om een goede kamer temperatuurregeling met tado° te bereiken?

Wanneer de radiatoren zijn ingesloten, kan de temperatuurmeting van de Slimme Radiatorknop aanzienlijk hoger zijn dan de kamertemperatuur. Ook al kunt u de gemeten temperatuur ijken, kan dit nog steeds een negatieve invloed hebben op uw kamer temperatuurregeling.

Om een nauwkeurige meting te bereiken, kunt u een draadloze Slimme Thermostaat installeren in de kamer. Dit maakt het makkelijker voor u om de gewenste temperatuur aan te passen, wanneer u de app niet bij de hand heeft. Bovendien kan de temperatuur in het Slimme Schema worden ingesteld met 0.1 graad nauwkeurigheid als er een Slimme Thermostaat in de kamer is geïnstalleerd.