Hoe kan ik tado° Balance voor Warmtepompen instellen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt je maandelijks of jaarlijks abonneren op Balance voor warmtepompen met de mogelijkheid om op elk moment op te zeggen. De eerste 12 maanden Balance zijn inbegrepen bij de aankoop van je Warmtepomp Connector.

Om je te abonneren volg je deze stappen in de app:

1. Ga naar het Hoofdscherm

2. Selecteer Balance.

3. Kies het gewenste abonnement en selecteer Nu beginnen

Balance voor Warmtepompen instellen

Balance voor Warmtepompen is afhankelijk van de schema's die¨je voor verwarming en warm water* ingesteld hebt. Je kunt op elk moment in de tado° app je schema’s wijzigen.

Nadat je je Balance abonnement hebt afgesloten, wordt deze automatisch actief en begint te werken met je warmtepomp.

In de tado° app, kan je het Balance symbool selecteren voor een dagelijks optimalisatie rapport en instellingen om Balance AAN/ UIT te zetten voor verwarming en warm water. Het staat standaard op AAN.

Je regio prijs wordt automatisch op basis van je huisadres ingesteld.

*De optie Warm Water verschijnt alleen als je warmtepomp het sanitair warm water regelt.