Hoe kan ik mijn tado° gebruikersaccount verwijderen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ben je op zoek naar Hoe kan ik mijn tado° Woning verwijderen? (bijv. als je verhuist)

of Hoe kan ik een gebruiker uit mijn tado° Woning verwijderen? (als een persoon geen toegang meer nodig heeft tot een specifieke tado° Woning)?

Als je tado° niet meer wilt gebruiken, kun je jouw tado° gebruikersaccount verwijderen via de volgende stappen in de tado°app :

1. Ga naar Instellingen > Mensen.

2. Selecteer je e-mailadres en

3. Selecteer Account Verwijderen. Er verschijnt een pop-up bericht.

Selecteer Account Verwijderen om je keuze te bevestigen.

Wanneer je jouw gebruikers account verwijdert, worden alle gegevens over jou en je account definitief verwijderd en kunnen deze niet meer worden hersteld. Je kan dan niet langer inloggen op je tado° gebruikersaccount of je tado° apparaten gebruiken. Je zult een nieuwe account moeten aanmaken om aan een tado° Woning deel te nemen en opnieuw tado° apparaten aan te sturen.

Als jij de laatste gebruiker in je Woning bent, zal het verwijderen van het account ook je tado° Woning verwijderen.

Let op: je kunt de gebruikersaccount van een andere gebruiker in je tado° Woning niet verwijderen, alleen die van jou.