Waar vind ik het serienummer en de QR-code van mijn tado° apparaten?
Waar vind ik het serienummer en de QR-code van mijn tado° apparaten?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de app:

Ga naar Instellingen > Kamers & Apparaten. Het serienummer verschijnt net onder de apparaatnaam op de lijst. Als een kamer meerdere Slimme Radiatorknoppen heeft, druk dan op “display laten knipperen” en het display van de bijbehorende Slimme Radiatorknoppen knippert 'Hi' om je te helpen het apparaat te identificeren. Bij de Slimme Radiatorknop Basic gaan de streepjes naast de temperatuur markeringen op de displayaan en uit.

Op de apparaten:

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om je tado° apparaten te registreren: serienummer, Auth Code en de QR-code.

Internetbridge

Je kunt de registratiegegevens op de achterkant van het apparaat vinden.

Draadloze Temperatuursensor

Verwijder de deksel van je Draadloze Temperatuursensor. Aan de achterkant van het apparaat vind je de registratiegegevens.

Slimme Thermostaat

Verwijder de deksel van je Slimme Thermostaat. Aan de achterkant van het apparaat vind je de registratiegegevens. Sommige Slimme Thermostaat modellen hebben een schroefje aan de onderkant. Je hebt dan een schroevendraaier nodig om het apparaat te openen.

Slimme Radiatorknop

Verwijder de schroefbevestiging van je Slimme Radiatorknop. Je vindt de registratiegegevens op het kopgedeelte van het apparaat

Draadloze Ontvanger

Gebruik een schroevendraaier om de schroef aan de onderkant van je Draadloze Ontvanger los te maken. Verwijder daarna de deksel en je vindt het serienummer aan de achterkant van het apparaat.

Extensiekit

Gebruik een schroevendraaier om de twee schroeven aan de onderkant van je Extensiekit los te maken. Verwijder daarna de deksel en je vindt het serienummer aan de achterkant van het apparaat.

Slimme Aircobediening

Je kunt de registratiegegevens op de achterkant van het apparaat vinden.

Bewaar een papieren versie van de registratie-informatie van je apparaten

tado°-apparaten worden geleverd met:

• een verwijderbare sticker met hun registratiegegevens, en

• een handleidingsboekje (alleen voor Starterkits)

Plak de stickers van de apparaten in het boekje. Schrijf dan de naam van de betreffende kamer in je tado° Woning eronder voor toekomstig gebruik.