Om verwarmingsapparaten in een nieuwe woning te configureren, log je in op je gebruikersaccount .

Voor apparaten die al in je tado° Woning zitten:

1. Ga naar Instellingen > Kamers & Apparaten, dan
  2. kies het tado° apparaat dat je wilt installeren.
  3. Kies Installatie Instructies.
  4. Als je stap-voor-stap-installatie-instructies van ons hebt ontvangen voor je vorige verwarmingssysteem, moet je het passende verwarmingssysteem van je nieuwe woning selecteren. (bv. nieuw merk en model verwarmingsketel)
  5. Volg de aangepaste installatie-instructies om je tado° apparaat in je nieuwe woning te installeren.

Als je nieuwe tado° apparaten hebt gekocht moet je deze aan je Woning toevoegen in de tado° app. Lees dit artikel voor meer informatie.

Denk eraan je adres te veranderen met de volgende stappen in je tado° app:

• Ga naar Instellingen > Woningdetails, dan
  • selecteer Woningadres en update de details met de gegevens van je nieuwe woning.

Als je Slimme Radiatorknoppen hebt, herstart je deze eenvoudig via de volgende stappen in dit artikel. Monteer ze daarna op de radiatoren in je nieuwe woning.

Voor de Slimme Aircobediening, moet je het installatieproces herstarten via de volgende stappen in dit artikel.

Meer Informatie:

Hoe kan ik anderen toelaten in mijn tado° Woning?

Wat betekenen de symbolen op de Slimme Radiatorknop gebruikersinterface?