Ik verhuis en ik neem mijn tado° apparaten mee. Hoe configureer ik ze in mijn nieuwe woning?
Ik verhuis en ik neem mijn tado° apparaten mee. Hoe configureer ik ze in mijn nieuwe woning?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

tado° verwarmingsapparaten

Om verwarmingsapparaten in een nieuwe woning te configureren, doe je het volgende in de tado° app:

Voor apparaten die al in je tado° Woning zitten:

1. Ga naar Instellingen > Kamers & Apparaten, dan

2. kies het tado° apparaat dat je wilt installeren.

3. Kies Installatie Instructies.

4. Selecteer als het nodig is het passende verwarmingssysteem (bv. nieuw merk en model verwarmingsketel) van je nieuwe woning.

5. Volg de aangepaste installatie-instructies om je tado° apparaat in je nieuwe woning te installeren.

Als je Slimme Radiatorknoppen hebt, herstart deze. Monteer ze daarna op de radiatoren in je nieuwe woning.

Voor nieuwe tado° apparaten:

Als je nieuwe tado° apparaten hebt gekocht moet je deze aan je Woning toevoegen in de tado° app.

tado° Slimme Aircobediening

Voor de Slimme Aircobediening, moet je het volgende doen:

Adres wijzigen in de tado° app

Denk eraan je adres te veranderen met de volgende stappen in je tado° app:

1. Ga naar Instellingen > Woningdetails, dan

2. selecteer Woningadres en update de details met de gegevens van je nieuwe woning.

3. Selecteer Klaar om te bevestigen.