Elk tado°-apparaat in jouw Woning kan slechts aan één kamer tegelijk worden toegewezen.

In sommige gevallen kun je geen apparaat aan een kamer toewijzen, een nieuwe kamer creëren, je Slimme Thermostaat tussen kamers verplaatsen of een apparaat verwijderen uit je woning. Dit is om ervoor te zorgen dat je tado°-apparaten altijd correct zijn ingesteld en dat je verwarming niet stopt met werken.

Als je een apparaat niet kunt verplaatsen of verwijderen via de app, neem dan contact op met onze Technische Ondersteuning onder vermelding van de volgende informatie:

• de serienummers van de tado° apparaten die je wilt verplaatsen, en

• de naam van de bestaande of nieuwe kamer waar je het apparaat naartoe wilt verplaatsen.

Zorg ervoor dat de apparaten die je wilt laten verplaatsen al geregistreerd en geïnstalleerd zijn in je tado° Woning.

Meer informatie:

Hoe kan ik een Slimme Radiatorknop verplaatsen naar een andere kamer in mijn tado° Woning?

Waarom heb ik kamers in de tado°-app nodig om mijn verwarming aan te sturen?