Hoe kan ik de batterij-optimalisatie voor de tado° app verwijderen in Android op Huawei devices?
Hoe kan ik de batterij-optimalisatie voor de tado° app verwijderen in Android op Huawei devices?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Instellingen voor batterij-optimalisatie kunnen de gegevensoverdracht tussen je mobiele telefoon en tado° blokkeren. Dit kan de nauwkeurigheid van Geolocatie nadelig beïnvloeden.

Uitschakelen van de automatisch-sluiten functie

Op Huawei-telefoons met Android 8 of hoger is het besturingssysteem standaard ingesteld op automatisch-sluiten. Om de tado° app tegen de automatisch-sluiten functie te beschermen, doe je het volgende:

1. Ga naar Instellingen van je telefoon.

2. Ga naar de sectie Apps & meldingen.

3. Selecteer tado° in de lijst of gebruik de zoekfunctie.

4. Selecteer Batterij (Details over energieverbruik in Android 9/10).

5. Schakel de optie voor intensief energieverbruik uit.

6. Ga naar het gedeelte Starten,

7. schakel de schuifregelaar Automatisch beheren uit,

8. zorg ervoor dat alle handmatige schuifregelaars in het pop-up scherm zijn geactiveerd,

9. selecteer OK om te bevestigen.

De tado° app uitsluiten van batterij-optimalisatie

Om batterij optimalisatie voor de tado° app uit te schakelen, volg je deze stappen:

1. Ga naar instellingen op je mobiele telefoon

2. Ga naar de sectie Apps & meldingen.

3. Selecteer het tandwielsymbool

4. Ga naar Speciale toegang

5. Ga naar Batterij-optimalisatie negeren

6. Controleer of alle apps in de lijst worden weergegeven

7. Selecteer Toestaan in het pop-up scherm voor de tado° app en OK om te bevestigen.