Mijn Slimme Thermostaat/Draadloze Temperatuursensor geeft een E10-foutmelding weer. Wat betekent het en wat kan ik doen?
Mijn Slimme Thermostaat/Draadloze Temperatuursensor geeft een E10-foutmelding weer. Wat betekent het en wat kan ik doen?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Uw Slimme Thermostaat/Draadloze Temperatuursensor geeft een E10-foutmelding weer wanneer de bedrading op tado° niet overeenkomt met de manier waarop deze is ingesteld om uw verwarming aan te sturen. Wanneer deze fout zich voordoet, kan tado° uw verwarming niet aansturen.

Als tado° is geïnstalleerd door een installateur of zonder de online installatie-assistent, raadpleeg dan de tado° installatiehandleiding om uw apparaten correct in te stellen.

Als tado° is geïnstalleerd met behulp van de online installatie-assistent,  probeer dan het volgende om deze fout te verhelpen:

• Zorg ervoor dat u elke stap in de online-installatieassistent heeft voltooid. Als dit niet het geval is, controleer alstublieft of u de Slimme Thermostaat/Draadloze Temperatuursensor heeft aangesloten zoals vermeld in de online installatie-assistent.

• Als de installatie is voltooid en de foutcode na een tijdje niet verdwijnt, start dan alstublieft de thermostaat/Draadloze Temperatuursensor opnieuw door de knop gedurende 10 seconden ingedrukt te houden.

Als geen van de bovenstaande oplossingen het probleem oplost, neem contact met ons op.