De Slimme Thermostaat is niet beschikbaar als Zoneregelaar wanneer hij als Draadloze Temperatuursensor is geïnstalleerd.

Als Draadloze Temperatuursensor meet de Slimme Thermostaat uitsluitend de kamertemperatuur in je woning. Hij kan geen Zoneregelaar zijn omdat hij niet met bedrading op je verwarmingssysteem is aangesloten en daarom je verwarming niet direct kan aansturen.

Maar de Zoneregelaar feature is niet voor alle woningen relevant. Je kunt hier voorbeelden van Zoneregelaar-setups vinden.

Tip: Als je je Slimme Thermostaat draadloos gebruikt samen met een tado° Draadloze Ontvanger/Extensiekit die op je verwarmingssysteem wordt aangesloten, selecteer dan tado°Draadloze Ontvanger/Extensiekit als de Zoneregelaar, niet de Draadloze Thermostaat.

De Slimme Thermostaat als Zoneregelaar instellen

Als je per ongeluk je Slimme Thermostaat als Draadloze Temperatuursensor hebt geconfigureerd, maar hij is in feite bedraad, kun je je apparaat opnieuw configureren.

Om je Slimme Thermostaat correct te configureren, volg je deze stappen in de tado° app:

• Ga naar Instellingen > Kamers & Apparaten en

• Selecteer de Slimme Thermostaat die Zoneregelaar moet zijn

• Ga naar Installatie- Instructies en selecteer Vervang bestaande thermostaat en volg de instructies op het scherm op.

Wanneer je de thermostaat kiest die is vervangen door de tado° Slimme Thermostaat, zal de configuratie van de Slimme Thermostaat automatisch updaten naar Zoneregelaar.

Meer informatie:

Hoe stuurt tado° Verwarmingszones aan? Hoe kan ik de Zoneregelaar van een kamer wijzigen?