Mijn Slimme Thermostaat wordt niet als Zoneregelaar weergegeven. Wat kan ik doen?
Mijn Slimme Thermostaat wordt niet als Zoneregelaar weergegeven. Wat kan ik doen?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De Slimme Thermostaat is niet beschikbaar als Zoneregelaar wanneer hij als Draadloze Temperatuursensor is geïnstalleerd.

Als Draadloze Temperatuursensor meet de Slimme Thermostaat uitsluitend de kamertemperatuur in je woning. Het kan geen Zoneregelaar zijn omdat het niet met bedrading op je verwarmingssysteem is aangesloten en daarom je verwarming niet kan aansturen.

Maar de Zoneregelaar feature is niet voor alle woningen relevant en er zijn verschillende andere Zoneregelaar set-ups mogelijk.

De Slimme Thermostaat als Zoneregelaar instellen

Als je je Slimme Thermostaat als Draadloze Temperatuursensor hebt geconfigureerd, maar hij is in feite bedraad, kun je je apparaat opnieuw configureren.

Om je Slimme Thermostaat te configureren, volg je deze stappen in de tado° app:

1. Ga naar Instellingen > Kamers & Apparaten en

2. selecteer de Slimme Thermostaat die Zoneregelaar moet zijn

3. Ga naar Installatie- Instructies.

4. Selecteer model kamerthermostaat en volg de instructies op het scherm op.

De configuratie van de Slimme Thermostaat zal automatisch updaten naar Zoneregelaar.