Het serienummer van je tado°-apparaten vind je:

In de app:

Ga naar Instellingen > Kamers & Apparaten. Het serienummer verschijnt net onder de apparaatnaam op de lijst. Als een kamer meerdere Slimme Radiatorknoppen heeft, druk dan op “display laten knipperen” en het display van de bijbehorende Slimme Radiatorknoppen knippert 'Hi' om je te helpen het apparaat te identificeren.

Aan de zijkant, achterkant of onder het deksel van het apparaat zoals afgebeeld.

Hier vind je ook andere registratie-informatie zoals de auth. code en QR-code.

Internetbridge

Draadloze Temperatuursensor

Slimme Thermostaat

Slimme Radiatorknop

Draadloze Ontvanger

Slimme Aircobediening

Extensiekit

Registratie-informatie op je installatiekaart opslaan

Elk tado°-apparaat wordt geleverd met

• een verwijderbare sticker met de registratiegegevens, en
  • een installatiehandleiding

Plak deze sticker op de installatiehandleiding om je registratiegegevens bij de hand te houden.