Zodra je de apparaten op de tado° servers aansluit, wordt de nieuwste firmware automatisch gedownload en geïnstalleerd. Je hoeft geen verdere actie te ondernemen om deze update te starten.

Omdat slechts één apparaat tegelijkertijd kan worden bijgewerkt, duurt het even voordat al je apparaten zijn bijgewerkt.

Om te controleren welke firmwareversie op uw apparaat geïnstalleerd is, gaat u naar Instellingen > Kamers & Apparaten in uw tado°-app en kiest u het betreffende apparaat uit de lijst.

Mogelijk merk je dat op de apparaten verschillende firmwareversies zijn geïnstalleerd. Dit is echter niets om je zorgen over te maken, aangezien elk apparaat voor zijn specifieke model de nieuwste firmwareversie installeert.