Hoe weet ik zeker dat al mijn tado° apparaten up-to-date zijn?
Hoe weet ik zeker dat al mijn tado° apparaten up-to-date zijn?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Mogelijk merk je dat op de apparaten verschillende firmware versies zijn geïnstalleerd. Dit komt omdat elk apparaat voor zijn specifieke model de nieuwste firmware versie installeert.

Om naar de meest recente firmware te updaten moeten de apparaten in verbinding staan met de tado° servers. Dan wordt de nieuwste firmware automatisch gedownload en geïnstalleerd. Je hoeft geen actie te ondernemen om deze update te starten. Als je een Slimme Aircobediening hebt, zorg er dan voor dat het apparaat op de stroom is aangesloten en verbinding heeft met het internet terwijl de update wordt uitgevoerd.

Afhankelijk van je locatie, kan de update een tijdje duren. En, omdat slechts één apparaat tegelijkertijd kan worden bijgewerkt, duurt het even voordat al je apparaten up-to-date zijn.

Om de firmware van het apparaat te controleren, doe je het volgende:

1. Ga naar Instellingen > Kamers & Apparaten in je tado° app en

2. kies het betreffende apparaat uit de lijst.