Je kunt maximaal 7 verwarmingsapparaten toevoegen, aan elke kamer in de tado° app die gebruikt wordt voor de verwarming; waarvan er één een Slimme Thermostaat of een Draadloze Temperatuursensor kan zijn. Dit betekent dat je kunt hebben, ofwel:

• 7 Slimme Radiatorknoppen of
  • 6 Slimme Radiatorknoppen en 1 Slimme Thermostaat.

Let op: Naast de Internetbridge kan je maximaal 25 verwarmingsapparaten in je tado° Woning hebben om te verdelen over je verwarmingsruimtes.

Tip: Als je meerdere tado° apparaten in dezelfde kamer in je woning hebt geïnstalleerd, kun je ze in de tado° app groeperen in een enkele kamer. Dit zorgt voor een betere temperatuurmeting en maximaal comfort.

Wanneer je een Slimme Aircobediening V3+ instelt om een airconditioner te bedienen, wordt voor dit apparaat een onafhankelijke kamer gecreëerd in de tado° app. Per kamer kan slechts 1 Slimme Aircobediening worden toegewezen.

Meer informatie:

Waarom heb ik kamers in de tado°-app nodig om mijn verwarming aan te sturen?

Hoeveel apparaten kan ik in mijn tado° Woning hebben?

Hoeveel kamers kan ik in mijn tado° Woning hebben?