Hoe kan ik mijn verwarmingssysteem bedienen wanneer de verbinding tussen de Slimme Thermostaat en de Extensiekit verloren is gegaan?
Hoe kan ik mijn verwarmingssysteem bedienen wanneer de verbinding tussen de Slimme Thermostaat en de Extensiekit verloren is gegaan?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer de Slimme Thermostaat en Extensiekit hun radioverbinding verliezen, kan de Slimme Thermostaat geen temperatuurmetingen meer naar de Extensiekit sturen. Veranderingen van instellingen aan de Slimme Thermostaat zullen pas in werking treden als de radioverbinding weer hersteld is.

Je kunt je systeem ook handmatig bedienen totdat je het probleem met de verbinding hebt kunnen oplossen.

Hoe zonder radioverbinding handmatig de Extensiekit bedienen.

Wanneer de Extensiekit geen kamertemperatuur update ontvangt van de Slimme Thermostaat, zal hij de laatste van de Slimme Thermostaat ontvangen instellingen gebruiken.

Als de radioverbinding onderbroken is, kun je handmatig de verwarming en het warm water aan of uitzetten direct op de Extensiekit. Houd hiervoor de knop bovenop de Extensiekit ingedrukt tot je bij de gewenste instelling bent, zie hieronder.

Let op: Je kunt deze bedieningsopties alleen in de volgende gevallen gebruiken:

• Als de Extensiekit meer dan 30 minuten geen temperatuurmeting heeft ontvangen.

• Als je het apparaat herstart en er nog geen verbinding is gemaakt met de Slimme Thermostaat.