Hoe lang blijft de handmatige bediening actief?

tado° laat jou beslissen hoe lang een temperatuursinstelling van de handmatige bediening actief blijft. Je kan kiezen tussen verschillende opties, afhankelijk van bediening van je tado° via de app of direct op het apparaat zelf.

Je kan kiezen of handmatige bediening actief blijft:

Tot het volgende tijdsblok   Smart_schedule_icon_2_grey.png (alleen beschikbaar in de V3+ app)Dit betekent dat de instelling actief blijft tot het begin van het volgende tijdsblok van het Slimme Schema.

Timer: Dit laat je een tijdsduur definiëren hoe lang de handmatige bediening actief is. Als de timer actief is dan wordt het Slimme Schema en de Geolocatie instelling genegeerd totdat de handmatige bediening is beëindigd.

Tot beëindigd door gebruiker: Dit betekend dat de wijzigingen actief blijven totdat een gebruiker de handmatige bediening beëndigd. Ideaal als je een bepaalde temperatuursinstelling voor een lange tijd wilt behouden.

Tot de volgende automatische verandering: Deze optie is alleen beschikbaar als je de V3 app gebruikt of tado° direct via het apparaat aanstuurt. de temperatuursinstellingen blijven alleen actief tot de volgende keer dat een andere temperatuur wordt gebruikt in het Slimme Schema of wanneer wordt overgeschakeld naar de thuis- of afwezigheidsmodus. Let op: Early Start wordt niet geactiveerd in deze modus.

In de tado° Mobiele- of Webapp kun je het standaardgedrag instellen voor hoe lang een handmatige instelling actief moet blijven. Dit kan vooral interessant zijn als het commando van een andere bron komt dan van de tado° app (bijvoorbeeld verandering op het apparaat zelf of met spraakbediening). Om dit te doen: ga naar Instellingen en selecteer de bijbehorende Kamer. Klik op “Handmatige bediening op het tado° apparaat” en selecteer de gewenste optie.