Hoe activeer ik de locatiegebaseerde diensten in Android 4.4 of hoger?

Het is belangrijk om te controleren of de locatie-instellingen van je telefoon correct geconfigureerd zijn wanneer je de tado° app gebruikt op een smartphone met Android 4.4 of hoger. Deze instellingen zijn essentieel als je de Geolocatie van tado° wilt gebruiken.

Om de instellingen na te kijken open je het instellingenmenu van je smartphone en ga je naar het submenu Locatie. Dat submenu kun je meestal vinden in de sectie Persoonlijk of Privacy. Twee instellingen zijn hier belangrijk:

• de Positie dient ingeschakeld te zijn.
  • de Locatiemodus dient ingesteld te zijn op grote nauwkeurigheid of op accubesparing.