Hoe activeer ik de locatiegebaseerde diensten in Android 4.4 of hoger?

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de locatie-instellingen van je telefoon correct geconfigureerd zijn als je de tado° app gebruikt op een smartphone met Android-versie 4.4 of hoger. Die instellingen zijn essentieel als je de locatiegebaseerde controle van tado° wenst te gebruiken. Om de instellingen na te kijken open je het instellingenmenu van je smartphone en ga je naar het submenu Locatie. Dat submenu kun je meestal vinden in de sectie Persoonlijk of Privacy. Twee instellingen zijn hier belangrijk:

• de Positie dient ingeschakeld te zijn.
  • de Locatiemodus dient ingesteld te zijn op grote nauwkeurigheid of op accubesparing.