Wat gebeurt er als de verbinding met het internet tijdelijk onderbroken is? Kan ik mijn verwarming of airconditioning dan nog altijd aansturen met tado°?

Als de internetverbinding verbroken is, dan kun je je verwarming of airconditioning aansturen via de gebruikersinterface van het apparaat, net zoals je dat gewend bent van een gewone thermostaat. Je kunt tijdens die periode alleen je verwarming of airconditioning niet besturen op afstand via de mobiele of webapp.

Je apps tonen de zones die op dit moment geen internetverbinding hebben als zones zonder externe toegang. Aanpassingen aan de instellingen zullen pas in gebruik genomen worden  als de verbinding hersteld is.

Als je veranderingen maakt op het apparaat terwijl de verbinding met het internet niet beschikbaar is, dan worden die laatste veranderingen toegepast in de apps als handmatige bediening zodra de verbinding met het internet hersteld is.