Zijn mijn tado°-producten compatibel met Apple HomeKit?

Slimme thermostaat

De Slimme Thermostaat is via de HomeKit-compatibele Internetbridge compatibel met HomeKit.

De nieuwe Internetbridge is verkrijgbaar in onze webshop.

Als je het eerdere model van onze bridge bezit (zonder pairing-knop), kun je deze upgraden naar de HomeKit-compatibele Internetbridge. Je kunt de nieuwe HomeKit-compatibele Internetbridge kopen in onze webshop.

Vanwege hardware-beperkingen is de Connector Kit niet compatibel met HomeKit. Lees hier meer over onze speciale aanbieding om jouw Connector Kit te upgraden naar een Slimme Thermostaat.

Slimme Radiatorknoppen

De Slimme Radiatorknoppen zijn HomeKit-compatibel via de nieuwe HomeKit-compatibele Internetbridge.

Slimme Aircobediening

Onze V3+ Slimme Aircobediening is HomeKit-compatibel. De eerdere versies V1 en V2 kunnen echter niet met HomeKit worden gebruikt.

Meer informatie:

Ik heb al een slimme thermostaat, hoe maak ik deze compatibel met Apple HomeKit?