Zijn mijn tado°-producten compatibel met Apple HomeKit?

Slimme thermostaat

De Slimme Thermostaat is via de nieuwe internet bridge compatibel met HomeKit.

Als je het eerdere model van onze bridge bezit (zonder de koppelknop), kun je eenvoudig de bestaande bridge vervangen. Hier kunt u de HomeKit geschikte internet bridge bestellen.

Vanwege hardware-beperkingen is de Connector Kit niet compatibel met HomeKit. Daarom bieden we onze trouwe klanten van het eerste uur een speciale aanbieding om over te stappen op de nieuwe Slimme Thermostaat, zodat ze tado° met HomeKit kunnen gebruiken. Klik hier voor een overzicht van speciale aanbiedingen voor onze eerste trouwe klanten.

Slimme Radiatorknoppen

De Smart Radiatorthermostaten zijn HomeKit-compatibel via de nieuwe HomeKit-enabled Internet Bridge.

Slimme Aircobediening

HomeKit ondersteuning voor de Slimme Aircobediening is momenteel niet gepland.