Tijdens de installatie van de Slimme Aircobediening zegt de app dat het apparaat niet kan worden gevonden. Wat kan ik doen?

Als jouw Slimme Aircobediening niet kan worden gevonden, ben je waarschijnlijk niet verbonden met het wifi-toegangspunt dat is gemaakt door de Slimme Aircobediening. Om deze stap met succes te voltooien, moet jouw smartphone zijn verbonden met het toegangspunt met de naam "tadoXXXX".

XXXX zijn de 4 cijfers die worden weergegeven op het LED-display van de Slimme Aircobediening, wanneer deze zich in de toegangspuntmodus bevindt en wacht tot een smartphone of computer verbinding maakt.

Wanneer een smartphone of computer is aangesloten op de Slimme Aircobediening, worden twee pijlen weergegeven.

Als je verbinding wilt maken met het draadloze toegangspunt, ga je naar jouw wifi-instellingen en kies je wifi met de naam tadoXXXX in de lijst met beschikbare wifi-netwerken.

Op iOS wordt het toegangspunt dat is aangemaakt door de tado° Slimme Aircobediening mogelijk niet weergegeven in de wifi-netwerken, maar in een afzonderlijke lijst hieronder.