Tijdens de installatie van de Slimme Aircobediening zegt de app dat het apparaat niet kan worden gevonden. Wat kan ik doen?

Als de tado° app zegt, dat de Slimme Aircobediening niet kan worden gevonden, ben je waarschijnlijk niet verbonden met het wireless toegangspunt, dat is aangemaakt door het apparaat tadoXXXX.

Wanneer een smartphone of computer is verbonden met de Slimme Aircobediening, zie je twee pijlen op de display

Als dit niet het geval is, zal er een unieke 4-cijferige code (XXXX) op de display van de Slimme Aircobediening te zien zijn.

Als op de Slimme Aircobediening de 4-cijferige code is te zien, ga dan naar de wifi-instellingen op je smartphone of computer en maak verbinding met het wifi-netwerk genaamd tadoXXXX zoals uitgelegd in de artikelen hieronder:

Let op: Het wifi-toegangspunt dat door de Slimme Aircobediening is gecreëerd, heeft geen internettoegang. Sommige smartphones staan niet toe dat er verbinding wordt gemaakt met dergelijke netwerken. Als je problemen ondervindt bij het verbinden met het wireless toegangspunt, zorg er dan voor dat je mobiele internet is uitgeschakeld en probeer het opnieuw.