Ik huur mijn tado° apparaten. Hoe zeg ik mijn contract op?

Je kunt je huurcontract opzeggen door een verzoek in te dienen via onze online helpdesk.

Als je wilt annuleren, doe het dan alsjeblieft binnen 4 weken voor het contract eindigt. Zo niet, wordt je contract automatisch met 12 maanden verlengd.

Houd er rekening mee dat de hardware-apparaten naar ons terug moeten worden gestuurd binnen 14 dagen na het beëindigen van het contract op je eigen kosten. Indien de apparaten niet teruggestuurd worden, dan wordt de aanschafprijs van de hardware aangerekend.

Indien je de tijd hebt, dan graag een kort zinnetje toevoegen waarin je ons laat weten waarom je besloten hebt om tado° niet langer te gebruiken. Dit helpt ons om onze producten en diensten te verbeteren gebaseerd op wensen van de klant.

Sinds september 2018 is het niet meer mogelijk om tado° apparaten te huren.