De Slimme Aircobediening kan mijn airconditioningsysteem niet inschakelen. Wat kan ik doen?

Afhankelijk van de bedieningsmodus die je hebt ingesteld, heb je verschillende opties om ervoor te zorgen dat je Slimme Aircobediening correct is geconfigureerd om je airconditioningssysteem aan te zetten:

Thermostatische controle

Controleer of de tado° Slimme Aircobediening zich in directe lijn van het airconditioningssysteem bevindt. Test ook of de apparaten niet te ver uit elkaar staan en verklein indien mogelijk de afstand. Als het probleem zich blijft voordoen, reset je de installatie om de opname van de commando’s te herhalen.

Niet-thermostatische controle

Als geen van de commando’s voor je werkt, ga je naar de ruimte instellingen en druk je de commadosett opnieuw in op het apparaat of probeer je een andere. In het geval dat je airconditioner reageert op het commando AAN (dat wil zeggen, het piept) maar het schakelt niet in, neem dan contact op met onze technische ondersteuning.