Alle commando’s werken met mijn airco, maar ik kan de airco niet aanzetten met behulp van de Slimme Aircobediening. Wat kan ik doen om het "AAN”-commando te activeren?

Sommige airco’s hebben een speciaal "AAN”-commando nodig om aangezet te kunnen worden. Omdat dergelijke systemen zeldzaam zijn, is het voor gebruikers nog niet mogelijk dit speciale commando zelf te configureren. Neem contact met ons op, dan activeren we de functie graag voor jouw Slimme Aircobediening.