Mijn tado° apparaten verbinden zich niet met de Apple Home app. Wat kan ik doen?

Na het toevoegen van de Internetbridge aan een Apple Home, of een nieuw apparaat aan een bestaand systeem, kan het tot 40 minuten duren voordat het apparaat verschijnt in de Home app. Als een tado° apparaat nog steeds niet verschijnt, of wordt gemarkeerd in de Apple Home app met “Geen reactie” of “Onbeschikbaar”, probeer dan het volgende:

• Zorg ervoor dat de Internetbridge verbonden is met het router, van stroom is voorzien en dat de “router” led voortdurend brandt.
  • Let er op dat de iPhone of iPad verbonden zijn met hetzelfde router als de Internetbridge.
  • Sluit de Home app volledig en open het opnieuw. Dit zal alle karakteristieken van alle apparaten lezen en de waardes updaten.
  • Schakel WiFi op het iOS apparaat voor 30 seconden uit en verbind dan opnieuw met het WiFi.

Indien dit niet tot een oplossing leidt, probeer dan de Internetbridge uit de Home app te verwijderen en voer een HomeKit reset op de Internetbridge door. Stel HomeKit daarna opnieuw in.