Kan ik de Donkere modus in mijn tado° app gebruiken?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Donkere modus is beschikbaar voor de tado° app.

Met deze feature kan je het kleurenthema van je tado° app van licht naar donker veranderen. Het geeft ook:

• betere zichtbaarheid en een comfortabeler weergave in omgevingen met weinig licht.

• de mogelijkheid je batterijverbruik te verminderen.

Je kunt de Donkere modus direct vanaf je tado° app activeren. Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Ga naar Instellingen en

2. scroll naar beneden en selecteer Weergave.

3. Selecteer dan Donkere modus.

Als je tado° app op Systeemstandaard is ingesteld, volgt hij de weergavemodus van het apparaat. Dus wanneer je de Donkere modus op de instellingen van je telefoon hebt geactiveerd, staat deze ook aan voor de tado° app.