Hoe gebruik ik mijn Draadloze Temperatuursensor of Slimme Aircobediening met de tado° Houder?
Hoe gebruik ik mijn Draadloze Temperatuursensor of Slimme Aircobediening met de tado° Houder?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je je Slimme Temperatuursensor niet aan de muur kunt of wilt bevestigen, kun je de tado° Houder gebruiken om je apparaat op een tafel of ander oppervlak in de kamer te plaatsen.

Je kunt de Houder ook gebruiken voor je Slimme Aircobediening.

Dit biedt grotere flexibiliteit bij de plaatsing van je apparaten zodat hun functies beter werken.

Je apparaat op de Houder aansluiten

Draadloze Temperatuursensor

Neem de volgende stappen om de Draadloze Temperatuursensor op de Houder aan te sluiten:

1. Verwijder de montageplaat van de Draadloze Temperatuursensor.

2. Plaats de montageplaat op de Houder zodat de bovenste schroefgaten van beide onderdelen zijn uitgelijnd.

3. Gebruik de bij de Houder geleverde schroeven om de montageplaat op de Houder te bevestigen, zie afbeelding.

4. Klik de Draadloze Temperatuursensor terug op de montageplaat.

Slimme Aircobediening

Neem de volgende stappen om de Slimme Aircobediening op de Houder aan te sluiten:

1. Trek de voedingskabel van het apparaat eruit, en

2. haal de kabel door de opening in de Houder en sluit hem opnieuw aan op de Slimme Aircobediening, zie afbeelding

3. Plaats het apparaat op de Houder, en

4. trek de kabel in het smalle deel van de opening om het apparaat veilig vast te zetten.

Voor het beste resultaat: plaats de Slimme Aircobediening in de buurt van een stopcontact direct in het gezichtsveld van de IR transmitter van de Airco.