Tijdens de warmere maanden heb je jouw verwarming minder nodig, zodat je de instelling van jouw verwarmingstoestellen navenant kan aanpassen.

Om jouw energiebesparing te maximaliseren, raden wij je aan om alle kamers in jouw app in te stellen op UIT.

Doe hiervoor het volgende:

• In de tado° app tik op de kamer die je wilt aanpassen
  • Tik op het midden van het scherm, waar de ingestelde temperatuur wordt weergegeven.
  • Sleep de schuifregelaar helemaal naar beneden totdat je Uit bereikt.
  • Tik op het vinkje in de rechterbovenhoek van het scherm om jouw keuze te bevestigen.
  • Om deze temperatuursverandering te laten duren tot je klaar bent om jouw verwarming weer te gebruiken, sleep je de grotere stip van de horizontale tijdsduur schuif helemaal naar rechts, totdat je totdat je het annuleert ziet.
  • Herhaal dit proces voor alle kamers in de app.

Opmerking: Wij raden je aan om het tado° systeem het hele jaar door verbonden te laten met jouw Internetbridge. Als je de verbinding met de Internetbridge verbreekt, zullen jouw tado°-apparaten voortdurend naar de Bridgeverbinding zoeken, en het batterijverbruik verhogen.

Met een internetverbinding blijven jouw apparaten de temperatuur en de luchtvochtigheid meten en gaan ze, indien nodig, toch in de vorstbeschermingsmodus om mogelijke vorstschade te voorkomen.

Hierdoor kan je nog steeds jouw Energiebesparingsrapporten bekijken en nuttige informatie over je kamerklimaat ontvangen als je gebruik maakt van de Klimaatcomfort Skill