Wat zijn de beste instellingen voor mijn tado° verwarmingsapparaten tijdens de zomermaanden?
Wat zijn de beste instellingen voor mijn tado° verwarmingsapparaten tijdens de zomermaanden?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Tijdens de warmere maanden kun je je verwarmingsapparaten aanpassen voor een optimale energiebesparing.

Wanneer er helemaal geen verwarming nodig is, raden wij aan alle kamers UIT te zetten in je tado° app.

Om dit te doen ga je naar het Hoofdscherm en selecteer je de Snelkoppeling, Uitschakelen Alle kamers.

Wanneer je aan het einde van de zomer de verwarming weer aan moet zetten, kun je de Slimme Schema’s voor alle kamers opnieuw activeren in je tado° app.

Om dit te doen ga je naar het Hoofdscherm en selecteer je Schema hervatten, Alle kamers.

Let op: wij raden aan om het tado° systeem het hele jaar door aangesloten te laten op je Internetbridge. Als je de verbinding met de Internetbridge verbreekt, je batterijen veel sneller leeg, omdat je tado° apparaten extra energie verbruiken als ze continu op zoek zijn naar een internetverbinding.

Met de Internetbridge verbonden aan het internet blijf je ook de temperatuur en luchtvochtigheid metingen van je apparaten in de tado° app zien. Hierdoor ontvang je nog steeds actuele Energiebesparingsrapporten en nuttige informatie over je kamerklimaat als je gebruik maakt van de Klimaatcomfort Skill.

Indien nodig kunnen je apparaten ook over gaan op vorstbeveiliging om mogelijke vorstschade te voorkomen.