Om de instellingen van een tijdsblok aan te passen, klik/tik op het tijdsblok om de gedetailleerde instellingen te zien.

Wanneer je het tijdsblok aanpast, kun je de begin en eind tijden kiezen. Als de nieuwe tijdsperiode van het blok met het bestaande tijdsblok overlapt, zal de app automatisch het bestaande tijdsblok hierop aanpassen of verwijderen.

Op dit scherm kun je:

Kiezenof je de verwarming aan of uit wilt hebben

Als je de verwarming op "uit" zet, dan zet tado° het systeem naar vorstbeveiliging (5 °C). Als je de verwarming op "aan" zet, dan kan je de gewenste temperatuur instellen voor dit tijdsblok.

Stel de begin- en eindtijd van het tijdsblok in

Je kan dit ook direct in het Slimme Schema doen. Eenvoudig klikken/tikken en het tijdsblok naar links of rechts slepen.

Let op: het startpunt van het eerste tijdsblok en het eindpunt van het laatste tijdsblok liggen vast en kunnen niet worden veranderd.

Activeer/deactiveer Geolocatie voor het tijdsblok

Je kan dit doen door naar de Geavanceerde instellingen te gaan op het scherm. Geolocatie is standaard ingeschakeld voor elk tijdsblok. Lees hier meer over wat er gebeurt als Geolocatie wordt in- of uitgeschakeld voor een tijdsblok.

Verwijder het tijdsblok

Je kan dit ook direct in het Slimme Schema doen. Klik/tik en houd het begin van het tijdsblok vast, sleep het dan naar rechts totdat er een vuilnisbakicoontje opduikt en laat het los.

Meer informatie:

Hoe stel ik mijn tado° Slimme Schema in?