Om je Slimme Radiatorknoppen van de ene naar de andere kamer te verplaatsen, ga je naar je tado° app en volg je de onderstaande stappen:

1. Ga naar Instellingen > Kamers & Apparaten.

2. Tik op het apparaat dat je wilt verplaatsen.

3. Tik op de naam van de kamer waar het apparaat op dat moment is geïnstalleerd om de lijst met bestaande tado°-kamers weer te geven. Selecteer de kamer waar je het apparaat naartoe wilt verplaatsen.

4. Tik op Selecteren om je keuze te bevestigen.

Als het verwijderen van een apparaat een kamer in de tado° app leeg laat, wordt die kamer automatisch verwijderd.

Controleer welk apparaat wordt verplaatst

Om er zeker van te zijn dat je het juiste apparaat verplaatst, tik je op Display laten knipperen, zodra je een apparaat uit de lijst hebt geselecteerd. Het display van de bijbehorende Slimme Radiatorknop zal 'Hi' knipperen om je te helpen bij het identificeren van het apparaat.

Meer informatie:

Waarom kan ik mijn apparaat niet toewijzen aan een kamer in mijn tado° woning?

Ik denk dat de echte binnentemperatuur hoger/lager is dan wat tado° laat zien. Wat kan ik doen?