Hoe verander ik de display oriëntatie van mijn tado° Slimme Radiatorknop?
Hoe verander ik de display oriëntatie van mijn tado° Slimme Radiatorknop?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de display oriëntatie van je Slimme Radiatorknop te veranderen, volg de volgende stappen in de’ tado° app:

1. Ga naar Instellingen > Kamers & Apparaten, en

2. selecteer de betreffende Slimme Radiatorknop.

3. Selecteer dan de gewenste display oriëntatie: Verticaal / Horizontaal

Let op: Als je tado° app de Stand optie niet laat zien, kun je de display oriëntatie van je Slimme Radiatorknop niet selecteren/veranderen. Dit betekent dat je hardware-versie deze optie niet ondersteunt.