De tado° app dient te werken op de achtergrond als je gebruik maakt van de Geolocatie Skill van tado°.

Om ervoor te zorgen dat de achtergronddata geactiveerd zijn in de Android-instellingen, kun je de volgende simpele handleiding van Google gebruiken: https://support.google.com/googleplay/answer/1663315?hl=nl

Als je problemen ervaart, controleer dan ook dat het verversen van de achtergronddata niet geblokkeerd wordt door de batterij-optimalisatie-instellingen.

Meer informatie:
Hoe kan ik de batterijoptimalisatie voor de tado° app op Samsung apparaten met Android deactiveren?
Hoe kan ik de batterij-optimalisatie voor de tado° app verwijderen in Android op Huawei devices?