Hoe kan ik de pairing (koppeling) van mijn Slimme Thermostaat of Draadloze Temperatuursensor resetten?
Hoe kan ik de pairing (koppeling) van mijn Slimme Thermostaat of Draadloze Temperatuursensor resetten?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als het pairen tijdens de installatie niet is gelukt of als je je Slimme Thermostaat of Draadloze Temperatuursensor met een andere Internetbridge wilt pairen, moet je het pairing-proces resetten.

Voordat je reset, moet je ervoor zorgen dat de pairingsmodus op de Internetbridge is geactiveerd.

Om de pairing van de Slimme Thermostaat of Draadloze Temperatuursensor te resetten, volg de onderstaande stappen.

1. Druk gedurende 3 seconden op de knop op de Slimme Thermostaat/Draadloze temperatuursensor totdat er twee verbonden schakels worden weergegeven.

2. Laat de knop los en druk deze nogmaals gedurende 3 seconden in. Er verschijnt een pictogram met een moersleutel en een schroevendraaier.

3. Laat de knop los en navigeer door het menu met de touch-pijlen totdat een pictogram met de verbonden kettingschakels en een kleine pijl ernaast wordt weergegeven. Druk op de knop om de pairing reset te bevestigen.

4. Het apparaat is nu op zoek naar een Internetbridge. Dit wordt gesignaleerd door twee bewegende kettingschakels.

5. Bij een succesvolle pairing (koppeling) blijven de twee kettingschakels verbonden.

Als het pairen (koppelen) niet lukt, herhaal dan het proces.

Als je het apparaat eenmaal met de Internetbridge hebt gepaird, blijft de verbinding tussen de apparaten altijd actief. De pairing blijft zelfs actief na het opnieuw opstarten van de apparaten of na het vervangen van de batterijen.