Hoe kan ik meerdere verwarmingssystemen aansturen met tado°?

Verwarmingssystemen kunnen worden onderverdeeld in verschillende circuits. Als elk circuit wordt aangestuurd door een aparte regelaar, kan tado° deze apparaten vervangen. Op deze manier kan tado° al deze verschillende circuits aansturen.

Als je een centrale regelaar hebt die meerder verwarmingssystemen aanstuurt, kan tado° worden geïnstalleerd in jouw systeem, maar het kan alleen één circuit aansturen. Bijvoorbeeld, in woningen met zowel radiatoren als vloerverwarming, stuurt circuit 1 meestal de radiatoren aan. En verwarmingscircuit 2 stuurt meestal de vloerverwarming aan. Bij het installeren van jouw apparaten, kan je kiezen welk circuit je zou willen aansturen met tado°.

Onze online installatieassistent helpt je bij het installeren van tado°.  Als je nog vragen hebt over hoe tado° je verwarmingscircuits kan aansturen, helpen we je graag verder.  stuur ons alsjeblieft het merk en typenummer van je verwarmingssysteemapparaten.

Meer informatie:

Wat is een verwarmingscircuit?

Hoe kan ik nagaan of ik meerdere circuits heb?