Hoe kan ik de batterij-optimalisatie voor de tado° app verwijderen in Android 7 (Nougat), Android 8 (Oreo) en Android 9 (Pie) op Huawei Devices?

Instellingen voor batterij-optimalisatie kunnen de gegevensoverdracht tussen uw mobiele telefoon en tado° blokkeren en daarom de nauwkeurigheid van de geofencing-kenmerken van tado° negatief beïnvloeden.

Op Huawei-telefoons met Android 7 (Nougat), Android 8 (Oreo) en Android 9 (Pie) zijn apps standaard niet beveiligd door de automatische afsluitingsfunctie van het besturingssysteem. Volg deze stappen om de tado° app te beschermen tegen de functie automatisch sluiten:

1. Open de instellingen op uw mobiele telefoon
  2. Ga naar de sectie Applications360020081211_Icon_2.jpg (geplaatst onder "Apps & meldingen" in Android 8/9)
  3. Selecteer de tado° app in de lijst
  4. Tik op Batterij(in Android 9 Details over energieverbruik genaamd
  5. Schakel de optie voor intensief energieverbruik uit
  6. - Android 7: schakel de optie Sluiten na schermvergrendeling uit
    - Android 8/9: ga naar het gedeelte Starten, schakel de schuifregelaar Automatisch beheren uit, zorg ervoor dat alle handmatige schuifregelaars in het pop-up scherm zijn geactiveerd en bevestig door op OK te drukken

Bovendien moet de tado° app worden uitgesloten van batterijoptimalisatie. Volg deze stappen om de batterij-optimalisatie voor de tado° app uit te schakelen:

1. Open de instellingen op uw mobiele telefoon
  2. Ga naar de sectie Applications360020081211_Icon_2.jpg (geplaatst onder "Apps & meldingen" in Android 8/9)
  3. Druk op het tandwielsymbool360020081211_Icon_1.jpg
  4. Navigeer naar Speciale toegang
  5. Ga naar Batterijoptimalisatie negeren
  6. Zorg ervoor dat alle apps in de lijst worden weergegeven
  7. Selecteer Toestaan in het pop-upscherm voor de tado° app en bevestig door op OK te drukken.