Hoe pair ik de tado° apparaten met de Internetbridge?

Om apparaten met uw Internetbridge te pairen, moet de Bridge in pairing modus staan. Een actieve pairing modus wordt aangegeven door een snel knipperende pairing LED op de Internetbridge of de link LED op de eerdere versie van de Internet Bridge (zonder pairing knop).

Bekijk de instructies voor het activeren van de pairing modus op de Internetbridge

Slimme Thermostaat

Houd de knop op de Slimme Thermostaat voor 3 seconden gedrukt om pairing te starten, aangegeven door twee bewegende kettingschakels op het display. Indien succesvol gepaird, blijven de twee kettingschakels verbonden*.

*Oudere firmware versies kunnen een antennesymbool weergeven in plaats van kettingschakels. De firmware zal automatisch updaten na het pairen.

Slimme Radiatorknop

Houd de pairingknop boven het batterijcompartiment van de Slimme Radiatorknop 3 seconden gedrukt om pairing te starten, aangegven door 3 lijnen die verschijnen op het display. Indien succesvol gepaird, blijven de 3 lijnen op het display staan.

Extensiekit

Houd de knop op de bovenkant van de Extensiekit 3 seconden gedrukt totdat de LED op de voorkant snel begint te knipperen om pairing te starten. Indien succesvol gepaird, knippert de LED 4x met een pauze of een langzaam pulserend ritme wordt weergegeven.