Wat is een tado° Starterskit en wat zijn de verschillen tussen de uiteenlopende versies?

tado° producten kun je individueel of gecombineerd in een Starterskit kopen. Een tado° Starterskit bevat alles wat je nodig hebt om te starten met tado° bij jou thuis: een Internetbridge en de respectievelijke tado° apparaten, bijvoorbeeld een Slimme Thermostaat of een Slimme Radiatorknop. Er is slechts één Starterskit per woning noodzakelijk.

Starterskits kunnen worden uitgebreid met tado° additionele producten zoals Slimme Thermostaten, Slimme Radiatorknoppen of een Extensiekit. Additionele producten zijn compatibel met alle Starterskit versies V2 en hoger.

De meest recente Starterskit versie is de V3+. In vergelijking met de V3 producten, wordt de V3+ Starterskit geleverd met de nieuwe tado° app en een verbeterde hardware zoals een modernere chipset en uitgebreide compatibiliteit.

Wat is het verschil tussen de V3+ app (die wordt meegeleverd met de V3+ Starterskits) en de V3 app (die wordt meegeleverd met de V2 & V3 Starterskits)?

In België en Nederland zijn de volgende V3+ Starterskits beschikbaar:

Slimme Thermostaat - Starterskit V3+

Slimme Radiatorknop - Starterskit V3+

De volgende V3 Starterskits waren eerder beschikbaar:

Slimme Thermostaat - Starterskit V3
Slimme Radiatorknop - Starterskit V3

De Starterskit V2 en V3 bevatten standaard de eerdere versie van de app.

Alle V3 en V3+ Starterskits bevatten de nieuwe HomeKit compatibele Internetbridge welke je in staat stelt om tado° via Apple HomeKit aan te sturen.

In tegenstelling tot de Starterskit V3, bevatten onze eerdere Starterskits V2 de oudere versie van de Bridge (zonder koppelingsknop), welke niet met Apple HomeKit werkt, de eerdere versie van de Bridge kan worden vervangen door de nieuwere Internetbridge om tado° te gebruiken met Apple HomeKit.

Slimme Thermostaat - Starterskit V2

Het eerste tado product, de Connector Kit V1, is niet compatibel met de latere versies. Als je tado wilt gebruiken voor het aansturen van individuele ruimtes, met Slimme Radiatorknoppen of met Apple Homekit, dan kan je upgraden naar de meest recente Starter Kit die beschikbaar is.

Connector Kit (v1)