Hoe activeer ik verversen op de achtergrond in de iOS-instellingen?

De tado° app dient te werken op de achtergrond als je gebruik maakt van de locatiegebaseerde besturing van tado°. Met die functie stelt tado° automatisch de optimale temperatuur in als je niet thuis bent.

Om ervoor te zorgen dat de achtergronddata geactiveerd zijn, kun je de volgende stappen volgen:

1. Ga naar de Instellingen van je-iOS apparaat
  2. Open het menu Algemeen
  3. Open het submenu Ververs op achtergrond
  4. Controleer of de schakelaars voor “Ververs op achtergrond” en de tado° app op Aan staan