Instellingen voor batterij-optimalisatie kunnen de gegevensoverdracht tussen uw mobiele telefoon en tado° blokkeren en daarom de Geolocatie Skill  van tado° nadelig beïnvloeden.

In Android 6 of hoger maakt de batterij-optimalisatie deel uit van de instellingen van de mobiele telefoon. Wil je de batterij-optimalisatie voor de tado° app uitschakelen? Volg dan de volgende stappen:

1. Open de Instellingen van je mobiele telefoon
  2. Ga naar het onderdeel Batterij
  3. Selecteer Batterij-optimalisatie in het menu in de rechterbovenhoek van het scherm
  4. Selecteer tado° en kies Niet optimaliseren