Kan ik tado° direct op mijn apparaten bedienen? Wat betekent handmatige bediening in de app?

Het is eenvoudig om handmatig tijdelijke aanpassingen te doen aan jouw tado° verwarming of koeling. Je kunt de instellingen voor de temperatuur en andere instellingen voor verwarming, warm water of airconditioning aanpassen via de app, direct op het tado°-apparaat of via andere smart home-integraties.

Hier is hoe je dit kunt doen:

In de tado° app

Ga naar het scherm van de kamer naar keus in de app. Tik op het midden van het scherm waar de ingestelde temperatuur wordt weergegeven. Sleep de slider omhoog of omlaag om de doeltemperatuur te veranderen. Tik op het vinkje rechtsboven om je selectie te bevestigen. Je kunt de duur van de temperatuurverandering op elk moment veranderen.

Op de Slimme Thermostaat
Druk op de knop van de Slimme Thermostaat om het display te activeren. Gebruik de touch pijlen voor het veranderen van de temperatuur.

Op de  Slimme Radiatorknop
Draai aan de draaiknop op de Slimme Radiatorknop om de temperatuur te veranderen.

Op de  Slimme Aircobediening

Raak het display aan om het display te activeren. Gebruik de touch pijlen op het apparaat om de temperatuur te veranderen.

Via smart home-integraties

Gebruik spraakopdrachten om instellingen aan de tado°-apparaten via smart home-integraties (zoals HomeKit, Google Home of Amazon Alexa) aan te passen.

Wanneer je handmatig zulke aanpassingen doet, schakelt tado° naar Handmatige Bediening. Deze veranderingen zijn tijdelijk en beïnvloeden jouw Slimme Schema niet.

Lees hier meer over hoe lang de Handmatige Bediening actief blijft.