Waarom moet tado° de compatibiliteit van mijn verwarmingssysteem controleren?

tado° moet de compatibiliteit van uw verwarmingssysteem controleren om u van de juiste installatie-instructies te kunnen voorzien.

Hoewel tado° met de meeste verwarmingssystemen werkt, zijn er een gering aantal verwarmingssystemen die tado° momenteel niet ondersteunt. Voor sommige opstellingen hebben we ook aanvullende informatie nodig om ervoor te zorgen dat tado° met uw verwarmingssysteem werkt. Deze controles duren in de regel minder dan twee werkdagen en zorgen ervoor dat tado° na de installatie zonder problemen werkt.

Ga alstublieft niet door met het installeren van tado° terwijl onze technici uw verwarmingssysteem controleren. Als u installeert zonder een volledige compatibiliteitscontrole of stap-voor-stap installatie-instructies, zal het systeem misschien niet correct werken vanwege de ontbrekende configuratie-opties.