Waarom moet tado° de compatibiliteit van mijn verwarmingssysteem controleren?

Er zijn veel elementen die een verwarmingssysteem samenstellen en hoewel tado° met de meeste werkt, zijn er een aantal verwarmingssystemen die tado° momenteel niet ondersteunt. Als je het juiste model niet in onze database kunt vinden, zullen we snel controleren of tado° met je systeem functioneert voordat je verder kunt gaan met de installatie. Voor sommige opstellingen hebben we ook aanvullende informatie nodig om ervoor te zorgen dat tado° met je verwarmingssysteem werkt. Deze controles duren meestal minder dan een werkdag en zorgen ervoor dat tado° na de installatie zonder problemen werkt.

Ga alsjeblieft niet door met het installeren van tado° terwijl onze technici je verwarmingssysteem controleren. Bij installatie zonder een volledige compatibiliteitscontrole of installatie-instructies, zal het systeem niet correct werken vanwege de ontbrekende configuratie-opties.