Waarom moet tado° de compatibiliteit van mijn verwarmingssysteem controleren?

Hoewel tado° met een groot aantal verschillende verwarmingssystemen werkt, zijn er een paar die tado° momenteel niet ondersteunt. Dus voordat je tado° apparaten installeert, kan het zijn dat onze technici moeten controleren dat tado° met jouw systeem werkt.

Deze controles duren meestal niet meer dan twee werkdagen. Dit zorgt er ook voor dat tado° zonder problemen werkt na de installatie

Ga alsjeblieft niet door met het installeren van tado° terwijl onze technici uw verwarmingssysteem nog controleren. Wanneer je installeert zonder een volledige compatibiliteitscontrole of stap-voor-stap installatie-instructies, zal het systeem misschien niet correct werken vanwege de ontbrekende configuratie-opties.