Hoe kan ik mijn tado°-apparaten opnieuw starten?

Internetbridge

Om de Internetbridge opnieuw te starten, houd je de pairing-knop ongeveer 10 seconden ingedrukt, totdat alle LED’s op het apparaat uit gaan. Laat dan de knop los en het apparaat start automatisch opnieuw op.

Heb je de eerdere versie van de Bridge zonder pairing-knop,  dan kun je opnieuw starten door de Bridge voor 30 seconden van de stroom af te halen. Als je hem weer op de stroom aansluit, start hij automatisch opnieuw op.

Slimme Thermostaat

Om de Slimme Thermostaat opnieuw te starten houd je de knop rechtsonder ongeveer 10 seconden ingedrukt, totdat het scherm uit gaat. Laat dan de knop los en de Slimme Thermostaat start automatisch opnieuw op.

Extensiekit

Om de Extensiekit opnieuw te starten houd je de knop aan de bovenkant ongeveer 10 seconden ingedrukt, totdat de LED aan de voorkant uit gaat. Laat dan de knop los en de Extensiekit start automatisch opnieuw op.

Slimme Radiatorknop

Om de Slimme Radiatorknop opnieuw te starten open je het batterijvak en verwijder je de batterijen. Wacht 10 seconden en plaats de batterijen weer in het apparaat. Je Slimme Radiatorknop start dan automatisch opnieuw op.

Meer informatie:

Hoe kan ik de Slimme Aircobediening herstarten?