Hoe kan ik de batterij-optimalisatie voor de tado° app in Android op Xiaomi, Redmi en Poco apparaten verwijderen?
Hoe kan ik de batterij-optimalisatie voor de tado° app in Android op Xiaomi, Redmi en Poco apparaten verwijderen?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Instellingen voor batterij-optimalisatie kunnen de data overdracht tussen je mobiele telefoon en tado° blokkeren. Dit kan invloed hebben op de nauwkeurigheid van Geolocatie.

Op Xiaomi, Redmi en Poco telefoons met Android 10 of hoger zijn de batterij optimalisatie functies zeer beperkend en houden de tado° app soms in de slaapstand.

Daarom raden wij aan de batterij-optimalisatiefunctie voor de tado° app uit te schakelen. Dit zorgt voor optimaal functioneren wanneer de app op de achtergrond draait.

De batterij-optimalisatie uitzetten voor de tado° app.

1. Open Instellingen op je mobiele telefoon.

2. Selecteer Apps, dan

3. Selecteer Beheren apps.

4. Selecteer tado° in de lijst, of gebruik de zoekfunctie.

5. Schakel Autostart in.

6. Er verschijnt een pop-up melding. Sta Autostart toe door op OK te klikken.

7. Selecteer Batterijbesparing, dan

8. Selecteer Geen beperkingen.