Hoe kan ik een Slimme Radiatorknop of de Draadloze Temperatuursensor verplaatsen naar een andere kamer in mijn tado° Woning?
Hoe kan ik een Slimme Radiatorknop of de Draadloze Temperatuursensor verplaatsen naar een andere kamer in mijn tado° Woning?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om je Slimme Radiatorknoppen van de ene naar de andere kamer te verplaatsen, ga je naar je tado° app en volg je de onderstaande stappen:

1. Ga naar Instellingen > Kamers & Apparaten.

2. Selecteer het apparaat dat je wilt verplaatsen.

3. Selecteer de naam van de kamer waar het apparaat op dat moment is geïnstalleerd om de lijst met bestaande tado°-kamers weer te geven.

4. Selecteer de kamer waar je het apparaat naartoe wilt verplaatsen.

5. Bevestig je keuze.

Als het verwijderen van een apparaat een kamer in de tado° app leeg laat, wordt die kamer automatisch verwijderd.

Controleer welk apparaat wordt verplaatst

Om er zeker van te zijn dat je het juiste apparaat verplaatst, tik je op Display laten knipperen, zodra je een apparaat uit de lijst hebt geselecteerd. Het display van de bijbehorende Slimme Radiatorknop zal 'Hi' knipperen om je te helpen bij het identificeren van het apparaat. Bij de Slimme Radiatorknop Basic gaan de streepjes naast de temperatuur markeringen op de displayaan en uit.