Ik heb een nieuwe verwarmingsketel. Hoe kan ik mijn tado° apparaten hierop aansluiten?
Ik heb een nieuwe verwarmingsketel. Hoe kan ik mijn tado° apparaten hierop aansluiten?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Professionele installatie (aanbevolen)

Wanneer je je nieuwe ketel laat installeren, vraag dan de verwarmingsmonteur om de tado° apparaten op dezelfde manier te bedraden als eerder het geval was.

Wanneer je nieuwe verwarmingsketel digitale communicatie ondersteunt (bijv. OpenTherm/eBUS) dan raden we je aan om tado° in te stellen om je verwarming digitaal te regelen.

Om je apparaten correct te bedraden en in te stellen, kan je verwarmingsmonteur de Handleiding voor
professionele installateurs raadplegen. Nadat je apparaten weer zijn aangesloten, moeten zij opnieuw geconfigureerd worden. Hiervoor moet het menu voor professionele installateurs op het apparaat gebruikt worden.

Zelf tado° installeren

Als je zelf je tado° Draadloze Ontvanger/Extensiekit op je verwarmingsketel wilt aansluiten, neem dan de volgende stappen in de tado° app:

1. Ga naar Instellingen > Kamers & Apparaten.

2. Selecteer de Draadloze Ontvanger/Extensiekit en

3. selecteer Installatie-instructies en

4. volg de gepersonaliseerde Installatie-instructies voor je verwarmingsketel op.