Je kunt de volledige geschiedenis van je verwarmings- en koelingsactiviteit vinden in het Klimaatrapport in de app. Om je dagelijkse rapport te openen, klik je eenvoudig op het Klimaatrapport icoon in de rechterbovenhoek bij de relevante kamer weergave.

Het rapport toont de veranderingen in de kamertemperatuur, buitentemperatuur en het weer gedurende de dag.

Aan de rechterkant van het Klimaatrapport, vind je drie knoppen die meer informatie geven over het klimaat.

Warmtevraag:
Tik op deze knop om te zien hoeveel warmte tado° gedruende de dag vraagt aan je verwarmingssysteem (alleen voor kamers met Slimme Thermostaten, draadloze Temperatuursensor of Slimme Radiatorknoppen).

Vochtigheid:
Tik op deze knop om te zien hoe vochtigheidsniveaus zich gedurende de dag veranderd hebben.

Zonlicht:
Tik op de knop om te zien hoe zonnig het gedurende de dag was en hoe de binnentemperatuur hierdoor beïnvloed werd.

Tik op een willekeurig punt op de curve van het Klimaatrapport om de huidige temperatuur, doeltemperatuur en vochtigheid te zien. Je kunt ook met je vinger over de curve schuiven om te bekijken hoe de waarden gedurende de dag veranderden.