Problemen met tado° airconditioningsproducten oplossen
Mijn Slimme Aircobediening geeft een E03 foutmelding aan. Hoe kan ik dit oplossen?
Mijn Slimme Aircobediening geeft een E03 foutmelding aan. Hoe kan ik dit oplossen?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een E03 foutmelding op de Slimme Aircobediening geeft aan dat de router met de wifi is verbonden, maar geen Internet Protocol (IP)-adres naar het apparaat heeft gestuurd.

Om dit op te lossen, doe je het volgende:

1. Configureer en activeer het Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP). Voor hulp hierbij, raadpleeg de gebruikershandleiding van je router.

2. Start dan de Slimme Aircobediening opnieuw op door de stekker uit het stopcontact te halen, wacht één minuut en steek opnieuw de stekker in het stopcontact.

3. Als het probleem aanhoudt, ga je naar instellingen van je router en controleer of je een Media Access Control (MAC) filter gebruikt. Als dit het geval is, schakel je die uit.

Let op: wanneer de internetverbinding tijdelijk verbroken is, kun je de airco via het gebruikersinterface op je Slimme Aircobediening aansturen. Je kunt hiervoor ook je oude airco afstandsbediening gebruiken.