Wat betekenen de Thuis- en Afwezigheidsmodi?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met gebruik van het Slimme Schema kun je personaliseren wat tado zou moeten doen wanneer iemand thuis is en wanneer niemand thuis is.

Op ieder gegeven moment kan jouw tado° zich in ofwel de Thuismodus, ofwel in de Afwezigheidsmodus bevinden.

Wanneer de Thuismodus is geselecteerd zal tado de instellingen toepassen die je in het Thuis tab in het Slimme Schema hebt gekozen. In de Afwezigheidsmodus zal het de instellingen toepassen die je in de Afwezigheids tab van het Slimme Schema hebt geselecteerd.

Wanneer je Geolocatie uitschakelt voor een periode in je Slimme Schema, dan zal tado altijd de instelling van dat tijdsblok toepassen, of je nou thuis bent of niet.