Mijn tado° verwarmingsapparaat laat zien dat het synchroniseren symbool aan is. Wat betekent dat?
Mijn tado° verwarmingsapparaat laat zien dat het synchroniseren symbool aan is. Wat betekent dat?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je meer dan één tado° apparaat in dezelfde kamer in de tado° app hebt geïnstalleerd, dan synchroniseren ze hun instellingen (bijv. de ingestelde temperatuur op een apparaat).

Maar soms kunnen wijzigingen niet direct worden doorgegegeven. In dat geval gaat het synchroniseren symbool als volgt aan:

• twee pijlen op de Slimme Thermostaat of Draadloze Temperatuursensor

• een draaiende cirkel op de Slimme Radiatorknop en

• Een moersleutel op de Slimme Radiatorknop Basic.

Zolang het symbool aan is, blijft het apparaat de gegevens naar andere apparaten sturen in dezelfde zone totdat deze zijn ontvangen. Alle andere veranderingen op hetzelfde of op een ander apparaat gedurende die tijd overschrijven de vorige instelling.

De meest voorkomende reden voor niet verzonden instellingen is een tijdelijke onderbreking van de radioverbinding tussen de Internetbridge en een van de andere apparaten. Dit lost zichzelf meestal binnen enkele minuten op. Als de onderbreking meer dan 30 minuten duurt, herstart dan de apparaten.