Het is eenvoudig om je verwarming direct in jouw tado° app handmatig in te stellen.

Wanneer je dit soort wijzigingen doorvoert, schakel je tado° over naar handmatige bediening en overschrijf je het Slimme Schema voor de periode die je selecteert.

Zo kun je handmatig de temperatuur in de app regelen:

1. Tik op de kamer die je wilt regelen om het kamerscherm te openen.

2. Sleep de schuifregelaar omhoog of omlaag om de ingestelde temperatuur te wijzigen.

3. Laat de schuifregelaar los om de gewenste temperatuur in te stellen.

Aanpassen van de duur van de manuele controle

Zo kun je de de duur van de handmatige bediening wijzigen:

1. Tik op de kamer die je wilt regelen om het kamerscherm te openen.

2. Tik op het potlood icoon onderaan het scherm.

3. Sleep de horizontale schuifregelaar van links naar rechts om in te stellen hoe lang handmatige bediening moet duren.

Je hebt de keus tussen de volgende opties:

Timer: Hiermee kan je een tijdsspanne tot maximaal 12 uur aangeven, waarvoor de manuele bediening actief moet blijven. Wanneer je de timer instelt, negeert tado° alle Slimme Schema- en Geolocatie instellingen tot het einde van de handmatige bediening.

Tot het volgende tijdsblok: Dit betekent dat de instellingen actief blijven tot het begin van het volgende tijdsblok in het Slimme Schema.

Totdat je het schema hervat: Dit betekent dat de instellingen actief blijven tot je de handmatige bediening via de app beëindigt. Dit is het beste als je een bepaalde instelling voor een langere periode wilt behouden. Wanneer je tado° op Wanneer je tado° op Tot schema hervatten instelt, negeert tado° alle Slimme Schema's en Geolocatie instellingen totdat je de Handmatige Bediening beëindigt.

Wanneer je de Handmatige Bediening wilt beëindigen en tado° het Slimme Schema wilt laten volgen, tik dan eenvoudig op het Schema hervatten icoon.

Meer informatie:

Kan ik mijn verwarming of koeling handmatig instellen op mijn apparaten? Hoe lang blijft deze handmatige wijziging actief?